Over mij

Berning Financieel Advies

Geert-Jan Berning

Mijn naam is Geert-Jan Berning, als zeer ervaren, deskundig en gepassioneerd ondernemer adviseer ik met name ondernemers en vermogenden integraal bij hun financiën. Hierbij zijn met name maatwerk, financiële rust, persoonlijke aandacht en een langdurige vertrouwelijke relatie van groot belang. Ik denk in kansen en waar anderen stoppen ga ik juist door en weet ik in veel gevallen toch een passende maatwerk oplossing te bieden voor deze vraagstukken. Ik ben dan ook pro actief, werk resultaat gericht maar altijd met persoonlijke aandacht en betrokkenheid en daarbij mag ook een goede dosis humor niet ontbreken.

Gefascineerd door wat mensen doen en willen bereiken ben ik al jaren actief in de financiële dienstverlening, eerst werkzaam bij drie groot banken als directielid en private en businessbanker combineer ik nu beide disciplines als onafhankelijk “trusted advisor” om jou optimaal van advies te kunnen voorzien.

Als mens ben ik altijd bezig met mensen om mij heen, naast vakinhoudelijke opleidingen zoals Federatie Financial Planners (FFP) en Erkend Hypothecair Planner (EHP) heb ik ook vele trainingen gevolgd (zoals NLP) om meer te weten komen wie ik zelf ben, wat mij drijft en hoe ik mijn relaties het beste kan adviseren. Geld is een middel om je dromen en wensen te realiseren, maar het werkelijke geluk zit toch in jezelf verborgen.

Geert-Jan Berning
T: 06 13 59 24 80
E: geert-jan@berningfinancieeladvies.nl