Zakelijke
Financieringen

Berning Financieel Advies
Zakelijke Financieringen

Als onafhankelijk adviseur begeleid ik je om de juiste financiering te verzorgen. Naast de traditionele banken zijn er inmiddels een ruime keuze uit vele vormen en financieringsmogelijkheden maar het is lastig om dat zelf uit te zoeken. Vaak richten ze zich op een specifieke doelgroep of financieringsonderdeel. Daarnaast is het belangrijk de voorwaarden naast elkaar te kunnen leggen en te vergelijken, niet alleen de rente en aflossingsvoorwaarden bijvoorbeeld maar ook de aanvullende voorwaarden zoals de zekerheden die gesteld worden, zoals persoonlijke borgstellingen. Wil je een goed en onafhankelijk advies? Laat je dan begeleiden in deze keuze.

Voor elke vorm van financiering kun je mij dus benaderen, o.a. bedrijfshypotheek, zakelijke kredieten, crowdfunding, factoring, werkkapitaal financieren, leasing.

Diensten

Als ondernemer of vermogende kun je bij mij onder andere terecht voor: financieel advies en planning, een bedrijfsfinanciering of privé ondernemershypotheek, een financieringsplan, bedrijfsadvies,
interim-management, bedrijfsoverdracht of -opvolging.

Zakelijke_Financieringen_Voor_Ondernemers_ICON

Zakelijke financieringen voor ondernemingen

Vastgoed

Vastgoed
financieringen

Hypotheek
.

Crowdfunding en leasing.

Werkkapitaal_Financieren_ICON

Werkkapitaal financieren

Bedrijfsoverdracht
.

Vermogensbeheer & regie

Financieel advies & planning

Gecertificeerd Financieel Planner

Berning Financieel Advies is erkend financieel planner bij de Federatie van Financial Planners (FFP), erkend hypothecair Planner (EHP), beschikt over een persoonlijke vergunning van de AFM en is aangesloten bij het KIFID.

Logo NVHP - Berning Financieel Advies
logo CFP - Berning Financieel Advies
logo FFP - Berning Financieel Advies
logo KiFiD - Berning Financieel Advies
logo AFM- Berning Financieel Advies