Bedrijfsoverdracht

Berning Financieel Advies

Bedrijfsoverdracht

Een bedrijfsoverdracht is een complex en uitdagend proces. Als adviseur begeleid ik al jaren ondernemers en weet als geen ander wat dit inhoudt. En naast de cijfers is het vooral ook een emotioneel proces waar je voldoende tijd voor moet nemen. Natuurlijk doen we dit in samenspraak met je eigen accountant en of fiscalist en kijken we naar welke passende mogelijkheden er zijn. Regeren is vooruitzien en dat geldt in bijzonder voor bedrijfsoverdracht. Om in aanmerking te komen voor een aantal fiscale regelingen is het belangrijk hier tijdig op voor te sorteren . Het begint met een goed gesprek en om samen te kijken wat de wensen zijn en wanneer de beoogde overdracht kan plaatsvinden. Daarnaast raad ik ondernemers aan vooraf een goede financiële planning te laten maken zodat je ook weet welk bedrag er overblijft en of dat voldoende is om van te leven. Dat geeft veel inzicht en rust.

Diensten

Als ondernemer of vermogende kun je bij mij onder andere terecht voor: financieel advies en planning, een bedrijfsfinanciering of privé ondernemershypotheek, een financieringsplan, bedrijfsadvies,
interim-management, bedrijfsoverdracht of -opvolging.

Zakelijke_Financieringen_Voor_Ondernemers_ICON

Zakelijke financieringen voor ondernemingen

Vastgoed

Vastgoed
financieringen

Hypotheek
.

Crowdfunding en leasing.

Werkkapitaal_Financieren_ICON

Werkkapitaal financieren

Bedrijfsoverdracht
.

Vermogensbeheer & regie

Financieel advies & planning

Gecertificeerd Financieel Planner

Berning Financieel Advies is erkend financieel planner bij de Federatie van Financial Planners (FFP), erkend hypothecair Planner (EHP), beschikt over een persoonlijke vergunning van de AFM en is aangesloten bij het KIFID.

Logo NVHP - Berning Financieel Advies
logo CFP - Berning Financieel Advies
logo FFP - Berning Financieel Advies
logo KiFiD - Berning Financieel Advies
logo AFM- Berning Financieel Advies