Hypotheken

Berning Financieel Advies

Zakelijke hypotheek voor ondernemers

Een hypotheek als ondernemer is vaak een lastig en uitdagend proces. Wat is het gemiddelde bestendige inkomen? zijn er nog correctieposten waar rekening mee moet worden gehouden? zijn de bedrijfsratio’s op orde. Hoe lang ben je al ondernemer en ga zo maar door. Als ondernemer moet je echt meer moeite doen om een passende financiering te krijgen en dat kost veel tijd en energie. Inmiddels kan ik zeggen dat ik al veel heb gezien en geleerd. Het blijft vaak een uitdaging maar gelukkig ben ik daar specialist in om jou daarbij te helpen. Op het snijvlak van onderneming en ondernemer voel ik mij thuis en kan ik jou begeleiden om een passende financiering te vinden.

Diensten

Als ondernemer of vermogende kun je bij mij onder andere terecht voor: financieel advies en planning, een bedrijfsfinanciering of privé ondernemershypotheek, een financieringsplan, bedrijfsadvies,
interim-management, bedrijfsoverdracht of -opvolging.

Zakelijke_Financieringen_Voor_Ondernemers_ICON

Zakelijke financieringen voor ondernemingen

Vastgoed

Vastgoed
financieringen

Hypotheek
.

Crowdfunding en leasing.

Werkkapitaal_Financieren_ICON

Werkkapitaal financieren

Bedrijfsoverdracht
.

Vermogensbeheer & regie

Financieel advies & planning

Gecertificeerd Financieel Planner

Berning Financieel Advies is erkend financieel planner bij de Federatie van Financial Planners (FFP), erkend hypothecair Planner (EHP), beschikt over een persoonlijke vergunning van de AFM en is aangesloten bij het KIFID.

Logo NVHP - Berning Financieel Advies
logo CFP - Berning Financieel Advies
logo FFP - Berning Financieel Advies
logo KiFiD - Berning Financieel Advies
logo AFM- Berning Financieel Advies