Vastgoed
financieringen

Berning Financieel Advies

Vastgoed financieringen

Er zijn diverse redenen om een vastgoedfinanciering af te sluiten. Zo kan je als belegger besluiten om te beleggen in vastgoed, omdat je direct rendement wilt maken op jouw vermogen in de vorm van huuropbrengsten. Als ondernemer kan je naast direct rendement ook op zoek zijn indirect rendement om op termijn je belegging weer te verkopen, bijvoorbeeld door  verkoop van een beleggingspand. Projectontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld op zoek zijn naar een (tijdelijke) financieringsmogelijkheid om hun project te realiseren. Ook voor herfinancieringen van bestaand vastgoed kun je mij altijd benaderen. Jaarlijks begeleid ik diverse ondernemers bij de aankoop van hun vastgoedportefeuille en zorg voor een zorgvuldige en vlotte afwikkeling van de aanvraag.

Diensten

Als ondernemer of vermogende kun je bij mij onder andere terecht voor: financieel advies en planning, een bedrijfsfinanciering of privé ondernemershypotheek, een financieringsplan, bedrijfsadvies,
interim-management, bedrijfsoverdracht of -opvolging.

Zakelijke_Financieringen_Voor_Ondernemers_ICON

Zakelijke financieringen voor ondernemingen

Vastgoed

Vastgoed
financieringen

Hypotheek
.

Crowdfunding en leasing.

Werkkapitaal_Financieren_ICON

Werkkapitaal financieren

Bedrijfsoverdracht
.

Vermogensbeheer & regie

Financieel advies & planning

Gecertificeerd Financieel Planner

Berning Financieel Advies is erkend financieel planner bij de Federatie van Financial Planners (FFP), erkend hypothecair Planner (EHP), beschikt over een persoonlijke vergunning van de AFM en is aangesloten bij het KIFID.

Logo NVHP - Berning Financieel Advies
logo CFP - Berning Financieel Advies
logo FFP - Berning Financieel Advies
logo KiFiD - Berning Financieel Advies
logo AFM- Berning Financieel Advies